Първоначално публикувано от nastybg
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщениеда прав си за алкантарата..но в алфата няма такава там има алфатекс.Дали алфатекс е нарицателно за всеки некожен интериор в Алфа ? прочети какъв е базовия салон в ГТ от 2004-та примерно и на ГТ от 2008-ма и помисли пак !!!
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеВ GT-то ако не е с кожа се слага Alfatex. Само по себе си името подсказва, че е текстил, който много прилича на алкантар.в префейс ГТ салона не просто прилича, а и на гледане и на пипане си е алкантара - факт. И аз в гаража съм тапицирал стената (да не си удрям вратата) в алкантара ама не е и казвам алкантара, а нагаражамитекс ...
Last edited by nastybg; d.m.y г., 22:45.---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleoКатегорично го заявявам да, имаш интернет и проучи нещата ...алфа ромео 147 с алкантара няма...за новите не съм проверявал говоря за 147.
П.С. Нагаражамитекс, е много хубава материя, от години си търся такава, ама съм чувал, че за да си намериш ти трябват специални връзки на черният пазар, не всеки може да си намериМарио бате, направо ми развесели деня от сутринта
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от tribaleoКатегорично го заявявам да, имаш интернет и проучи нещата ...алфа ромео 147 с алкантара няма...за новите не съм проверявал говоря за 147.Първо говоря за GT, второ дали има алфа 147 FL Collezione и дали в нея се монтира салон с алкантара ? Това че гледаш новите обяви на 147-ци в мобиле.бг не значи, че си видял къде що е алфа
Няма нужда от разводняване в темата, който се интересува - се учи, който знае всичко - си знае всичко. Лек и успешен ден !
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
П.С. Нагаражамитекс, е много хубава материя, от години си търся такава,---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Моля модераторите да изтрият ненужния спам, за личните драми използвам лични съобщения ...
Само да поясня - Алфатекс наричаме всеки НЕкожен материал, монтиран в алфа, но това далеч не прави Алфатекс един и същи текстил. Видове текстил много, алкантарата е един от тях, а Алфатекст е обобщително понятие.---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Пичове, четох и търсих мнение за тази: http://www.cars.bg/c478511 , но не видях. Някой има ли поглед над нещата. Капака на двигателя го няма, и е погубен по сервизи най-вероятно. Цената е интересно ниска. Някой да е ходил да я гледа?Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Гледах монтанската 147-ца – http://www.mobile.bg/11384607785030064
Има си бележчици по нея – ожулвания по врата, калник. Нищо фатално като цяло. Влизахме в сервиз – на предницата и 4-те носача са за смяна
Comment
-
Има нов кросвагон на пазара......тези който търсят да ходят на паара на бавария....Младост -4....
Заслужава...си, ама не като цена))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
-
Стои от много време, исках да я гледам ама ми се вижда скъпичка за 115ка, но и не я видях тогава в салона.
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеСтои от много време, исках да я гледам ама ми се вижда скъпичка за 115ка, но и не я видях тогава в салона.
Според мен си заслужава по-подробен оглед. Това, че е от Германия, също е плюс (стига да не е внесена там от Италия, трябва да се видят документите).
А и цената винаги може да се коментира.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment